Příprava

Trochou soli posolte jemně nakrájené červené zelí a nechejte minimálně tři hodiny odstát. Pak opláchněte studenou vodou a nechejte okapat. Přidejte ocet z červeného vína a nechejte marinovat (pro nejlepší výsledek připravte zelí den předem).

Smíchejte maso se sobrasadou, vejci a strouhankou a ochuťte solí a pepřem. Nyní vytvarujte malé hamburgery, které jsou o něco větší než průměr housky (maso se během přípravy zmenší).

Vyloupněte avokádo a nakrájejte na malé kousky, pokapejte sushi octem, aby neztratilo barvu.

Opékejte hamburgery na středně ohřáté varné plotně a před dokončením naneste na každý hamburger trochu medu. Opečte hamburgerové housky.

Hamburger vložte do housky a přidejte jako oblohu nakrájené zelí, drcenou šalotku a avokádo. Vznikne pravá chuťová bomba, která kombinuje kyselost červeného zelí s jemným avokádem, pikantní chutí choriza se sladce medovým závěrem.

Připojte se ke klubu OFYR a získejte přístup k několika exkluzivním receptům. Můžete také zaregistrovat své produkty a užít si mnoho dalších exkluzivních funkcí OFYR Club.