Tento recept je ideální pro přípravu na OFYR® Tabl'O. Barvy jsou skvělé a chuť ještě lepší. Níže najdete ingredience a způsob přípravy tohoto lahodného receptu.
Na guacamole
Avokádo oloupeme a nakrájíme na kousky. Dochutíme pepřem a solí. Na avokádo vymačkejte čerstvou limetkovou nebo citronovou šťávu a rozdrťte vidličkou nebo krátce rozmixujte.
Na dip muhammara dip
Česnek oloupeme, smícháme s pečenou paprikou, vlašskými ořechy a rajčatovým protlakem. Vmíchejte mletou papriku, kmín a melasu z granátového jablka. Rozmixujte v kuchyňském robotu, přidejte olivový olej do hladka a dochuťte solí a pepřem.
Připravte kuřecí quesadillu
Osmažte kuře. Červenou papriku, šalotku a chilli papričku nakrájíme na jemné julienne. Wrapy z červené řepy nakrájejte na kolečka o průměru asi 12 cm. Uvařené kuře naporcujeme. Wrapy potřete guacamole. Posypeme mletým čedarem. Navrch položte kuře, nakrájenou zeleninu a kukuřici. Dochutíme pepřem a solí. Přiklopte a opečte z obou stran na Tabl’O. Muhammarský dip podávejte samostatně v dóze jako dip.